“Jeg tror på, at de små valg vi træffer i dagligdagen er med til, at ændre det store billede. Mit ønske er, at gøre det nemt at træffe miljø- og klimavenlige valg, uden at skulle gå på kompromis med design og kvalitet.”

Stine, indehaver af MyNature.dk 

Historien bag

MyNature.dk er en nystartet virksomhed, som ønsker at give de danske forbrugere et større og bedre udvalg af miljø- og klimavenlige produkter, fra modeartikler til funktionel design til hjemmet.

Etableret d. 28. September 2016 er MyNature.dk et af de nyeste skud på stammen indenfor bæredygtige butikker. Indehaveren Stine har flere års erfaring indenfor detailhandlen, og har nu taget et stort spring ud i iværksætteri i håb om, at give forbrugerne nye muligheder. Muligheder hun altid selv har syntes manglede på det danske marked.

MyNature.dk er udviklet udfra konceptet om, at alle led i drift og produktion så vidt muligt skal være bæredygtige og grønne. Vi udvælger nøje de produkter vi sælger, og prøver dermed at holde et højt niveau i alle aspekter. Fra de materialer der bliver brugt i produktionen, produktionsforhold, transport, til den emballage vi pakker varerne i inden de i sidste ende havner hos forbrugeren. Du vil derfor ikke se økologimærket på alle vores ting, da meget af det er genbrug og derfor ikke kan mærkes. Men når det kommer til klimaforandringer, skal hele produktionen ses som en helhed, og hvis en økologisk vare bliver fløjet hertil i miljøskadelig emballage, giver det ikke plus på regnskabet.

Vi udfordrer vores kunder til at tænke nyt, se på helheden og historien bag varen fremfor blindt at handle udfra mærker.

MyNature.dk tror på, at vi sammen kan gøre en forskel og sikre, at de næste mange generationer også har en natur at nyde og rent luft at indånde. Vi bestræber os derfor på hele tiden at forbedre os, og vil også sørge for at MyNature.dk i løbet af 2017 bliver en CO2 neutral hjemmeside.

De kærligeste hilsner,
Teamet

polar-bear-912112_1280
ice-731329_1280
polar-bear-404314_1920