De 5 principper

Mindre CO2

Hos MyNature.dk tror vi på, at det er vigtigt at kæmpe mod de klimaforandringer vi ser i verden i dag. Den forhøjet koncentration af CO2 i atmosfæren, er én af de store syndere i klimaforandringerne. Derfor gør vi vores bedste for, at mindske unødig udledning af CO2. Dette kan bla. gøres ved, at fremme veganske produkter, da læder-/kødproduktion udleder væsentligt mere CO2 end vegansk produktion. Vi har også stor fokus på transport, og prøver så vidt muligt at undgå flytransport af vores varer.

Mindre plastik

Plastik er med til at forurene vores natur og dyreliv både over og under havoverfladen, og sågar vores kroppe, og forgår desværre ikke af sig selv. I fremstillingen af plastik indgår råolie, et fossilt brændstof der ikke er et fornybart råmateriale og dermed ikke bæredygtigt. Derfor har vi valgt, så frem det kan lade sig gøre ikke at indkøbe produkter som, til vores orientering, benytter nyproduceret plastik. Den plastik der er brugt i størstedelen af de varer vi sælger samt i vores emballage, er derfor så vidt muligt genbrugsplast. Det vigtigste er, at plastik ikke havner i naturen eller dræner vores naturressourcer, så her er genbrug en virkelig god løsning. Derudover vil vi gerne gøre det lettere for dig at vælge produkter uden mikroplast, der også er en stor miljøbelastning.

Mere natur

Hos MyNature.dk tror vi på, at vores natur er noget af det smukkeste vi har. Derfor gør vi vores ypperste for, at bevare det urørte natur vi stadig har tilbage. Vores træprodukter er enten lavet af kork, genbrugstræ, eller af FSC mærket bæredygtigt træ. Dette betyder at der ikke bliver fældet mere træ end der bliver plantet, og fredet områder samt biodiversitet bliver respekteret og værnet om. Derudover forhandler vi kun produkter fra firmaer der går ind for en miljørigtig produktion af deres varer, så naturen lider mindst muligt skade.

Mere genbrug

Da vi jo ikke kan fornægte vores fortid, hvorfor så ikke benytte de materialer der allerede er i omløb? Hos MyNature.dk ser vi vores forbrug og livsstil som en helhed, og som en del af et større kredsløb. Derfor handler det om at tænke fornuft ind i forbruget. De ting der allerede er blevet produceret, og som ikke indeholder giftige kemikalier, kan lige så godt få nyt liv og gøre gavn igen og igen og igen. Genbrug er en oplagt mulighed for, at leve mere miljøbevidst og bæredygtigt.

Mere nytænkning

Vi tror på at nutidens klimaforandringer kan afhjælpes ved hjælp af nytænkning. Vi bliver nødt til at revurdere vores forbrugsvaner og holdninger til kvalitetsvarer. Hos MyNature.dk prøver vi at udfordre de gamle vaner ved, at introducere produkter lavet på en ny og kreativ måde. Nytænkning er vigtig hvis vi gerne vil kæmpe for vores planets overlevelse, men samtidig også gerne vil opretholde vores nuværende livsstil.