Vores bæredygtige og miljøvenlige produkter

Vi er stolte over, at kunne præsentere et bredt udvalg af håndplukkede bæredygtige og miljøvenlige produkter til hjemmet. Bliv inspireret af lækkert design og innovative produkter, der kan reducere dit CO2 aftryk og afhjælpe klimaforandringer.
Det er de små valg, der gør at vi sammen kan sikre vores planets fremtid.

Til hjemmet

Til køkkenet

Til haven

En god gaveidé

Til inspiration

Naturen i fokus

MyNature.dk er udviklet udfra konceptet om, at alle led i drift og produktion så vidt muligt skal være bæredygtige og grønne. Vi udvælger nøje de produkter vi sælger, og prøver dermed at holde et højt niveau i alle aspekter. Fra de materialer der bliver brugt i produktionen, produktionsforhold, transport, til den emballage vi pakker varerne i inden de i sidste ende havner hos forbrugeren. Du vil derfor ikke se økologimærket på alle vores ting, da meget af det er genbrug og derfor ikke kan mærkes. Men når det kommer til klimaforandringer, skal hele produktionen ses som en helhed, og hvis en økologisk vare bliver fløjet hertil i miljøskadelig emballage, giver det ikke plus på regnskabet.

Vi udfordrer vores kunder til at tænke nyt, se på helheden og historien bag varen fremfor blindt at handle udfra mærker.

Vi tror på at vi sammen kan gøre en forskel, og sørge for at de næste mange generationer også har en alsidig natur at nyde og rent luft at indånde.

De kærligeste hilsner,
Teamet